• Municipality Wassenaar
  • House

Kom maandag 3 juni naar het Isoleercafé als u geld wilt besparen op uw energiekosten

Door uw woning te isoleren kunt u de komende jaren geld besparen omdat u minder energie verbruikt, en uw koopwoning kan hierdoor mogelijk ook een beter energielabel behalen.

In het Isoleercafé kunt u op een informele wijze langs diverse kraampjes/stands lopen en informatie ophalen bij experts op het gebied van duurzaamheid. Zoals het Duurzaam Bouwloket, hét loket voor duurzaamheidsadviezen, en ook bij inwoners die al hun huis verduurzaamd hebben en graag hun kennis en ervaringen met u willen delen. Ook kunt u zich laten informeren over subsidieregelingen waarvan u kunt profiteren. Deze regelingen zullen niet altijd blijven bestaan, reden te meer om nú het Isoleercafé te bezoeken.

Het Isoleercafé is een initiatief van de Klimaattafel Wassenaar, bestaande uit inwoners, ondernemers, duurzame initiatiefnemers en gemeente in Wassenaar die al veel ervaring hebben met het verduurzamen van hun woning. Dat biedt namelijk vele voordelen, zoals onder andere een verlaging van uw energieverbruik en dus een lagere energierekening.

Ook uw wooncomfort verhoogt aanzienlijk doordat er minder vocht in uw huis zal ontstaan bij de juiste isolatieaanpak. En ook niet onbelangrijk: verduurzaming helpt om onze leefomgeving te verbeteren en onze aarde te beschermen. Kom daarom kennis maken met uw buurtgenoten, in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Stuur uw aanmelding naar klimaattafel@wassenaar.nl en vermeld daarbij met hoeveel personen u denkt te komen, dan houden we daar rekening mee. Of meld u aan via deze website.

Published on
24 May 2024

All news items

Other news

UITNODIGING Informatieavond verduurzaming van gebouwd erfgoed

Kom op 15 april meer te weten over het verduurzamen van monumenten en oude gebouwen. 

U bent dan van harte uitgenodigd voor de gratis informatieavond over dit onderwerp:
 
Maandag 15 april om 19:30 uur
Raadhuis De Paauw
Raadhuislaan 22 in Wassenaar

Continue reading

Expositie ‘Monumenten verduurzamen’ in Raadhuis De Paauw

Monumenten duurzaam maken kán. 

Dat is te zien in de reizende expositie ‘Monumenten verduurzamen? Er kan meer dan u denkt’ van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE). De expositie is vanaf dinsdag 26 maart tot en met woensdag 24 april gratis te bezoeken in Raadhuis De Paauw. 

Continue reading

Wat verandert er in 2024? De belangrijkste ontwikkelingen op een rij

Het is 2024! Een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Er speelt in de sector altijd veel, dus handig om te bekijken wat er allemaal verandert in het nieuwe jaar. Wij hebben enkele belangrijke ontwikkelingen in de sector op een rij gezet.

Continue reading